Млечни продукти и сладоледи Огоста от фирма СД Войнов и Сие, гр. Монтана
Добре дошли в новия ни сайт!

СД "Войнов и Сие" гр. Монтана

производство на млечни продукти и сладоледи "ОГОСТА"

Млечни продукти и сладоледи Огоста от фирма СД Войнов и Сие, гр. Монтана
За нас

Фирма Сд "Войнов и Сие"

СД "Войнов и сие" е българска млекопреработвателна компания с дългогодишен опит в производството на млечни продукти, започнала дейността си през 1994 г. Централният офис и производственото предприятие на фирмата са разположени в гр.Монтана, а регионалните ни офиси и складови бази са в градовете Монтана и София. Производственият цех отговаря на съвременните изисквания за производство на млечни продукти и е сертифициран по системата за безопасност на продуктите и контрол на качеството - HACCP. Той разполага с 2 приемни линии за мляко, лаборатория, цех за кашкавал, цех за извара, цех за кисело мляко, топли камери, охладителни камери, хладилни камери за зреене и съхранение на готовата продукция. Спазват се всички хигиенни изисквания при производство на млечни продукти. Ние разполагаме със собствена дистрибуторска мрежа в по-голямата част от страната. Нашите мениджъри, технолози и инженери са хора с висока квалификация и опит в бранша. Млечните продукти, познати под марката "Огоста" се правят от първокачествено мляко и по традиционна технология. Те са с превъзходен вкус, богати на протеини, калций, витамини и други минерали, осигуряващи здравословна храна за всеки член на семейството. Предлагаме и над 40 вкуса класически сладоледи и торти, които са подходящи за всяка възраст. Цялата ни продуктова гама е създадена и се поддържа с основната цел да отговаря на вкусовите нужди на българските потребители, да предлага разнообразие, следвайки основните ни принципи за високо качество, натуралност на продуктите и здравословна храна. Нашите продукти се произвеждат БЕЗ РАСТИТЕЛНИ МАЗНИНИ!

Сладоледите "Огоста"

Фирма СД "Войнов и Сие" произвежда и предлага над 30 вида класически сладоледи и сладоледени торти, които са "сметаново изкушение" за всяка възраст. Сладоледите "ОГОСТА" са популярни на българския пазар с високото си качество и чудесния си вкус. Произведени са от първокачествено свежо краве мляко и сметана добита от него, което изключва влагането на растителни мазнини. Това ги прави предпочитан за консумация пред останалите производители на пазара.

Млечни продукти "Огоста" www.ogosta.bg

Млечните продукти познати под марката "ОГОСТА" се правят от първокачествено мляко и по традиционна технология. Те са с превъзходен вкус, богати на протеини, калций, витамини и други минерали, осигуряващи здравословна храна за всеки член на семейството. От месец Януари 2011 на пазара можете да намерите и новото ни предложение - Кисело мляко "ОГОСТА" 3,6% масленост по БДС. Новото кисело мляко по БДС е произведено, съобразно изискванията на Българският Държавен Стандарт 12:2010. Киселото мляко ОГОСТА 3,6% по БДС съдържа живите млечни закваски "Lactobacillus bulgaricus" и "Streptococcus thermophilus". Традиционният вкус на българското кисело мляко се завърна на българската трапеза.

Почивен Комплекс "Минкови бани" www.minkovibani.bg

Почивен Комплекс "Минкови бани" е едно от най-предпочитаните места за отдих и почивка в Северозападна България. Намира се в непосредствена близост до гр. Вършец и предлага високо качество на обслужването, СПА процедури и различни атрактивни туристически услуги в полза на своите посетители. Минкови бани е сред хотели Вършец, които разполагат с минерални басейни за всички свои посетители. На разположение са открит и закрит басейн басейн.